петък, 3 юли 2015 г.

Хайвер от патладжан


Необходими продукти:

2бр. печени патладжани
100г сирене
1бр. сварено яйце
2 с л кисело мляко
2 скилидки чесън
сол на вкус
1-2 с л олио

             Обелваме патладжаните и ги нарязваме на ситно. Поставяме ги в подходящ съд.     Към тях прибавяме натрошеното сирене и нарязаното на дребни парченца яйце.
             Счукваме чесъна, прибавяме киселото мляко, сол и олио. Разбъркваме добре и прехвърляме при патладжаните. Отново разбъркваме цялата смес.
             Сервираме добре охладен. По желание може да украсим с магданоз и нарязани сварени яйца.

            Да ви е сладко!






Няма коментари:

Публикуване на коментар